tisdag 21 december 2010

Idag har de stora barnen haft skolavslutning. Nu är det jullov ända till den 11 januari, så härligt för dem.
Marcus och Noah var och tittade på när Johanna sjöng på sin avslutning, Samuel ville inte att vi skulle komma och Thim ville ännu mindre att vi skulle vara med p avslutningen. Undras varför ;)
Jojo och Noah har bakat pepparkakor idag...

Man kan riktigt se hur inne i det de är ;)

När jag kom hem var det dags att gå till fritids och hämta hem kompisen E. Hon och Johanna hade riktigt kul och var ute i snön i två omgångar. Det är så mycket snö att de var tvungna att skotta för att över huvud taget ha en chans att komma ner för backen med snowracern. Så ni kan ju tänka er hur mycket snö här är i Skåneland!

Johanna och kung Bore!

Lite svårt att göra snöänglar i all snön.


Det var alltför spännande och luktade alldeles för gott för att Noah skulle sova mitt i pepparkaksbaket. Det gjorde att han inte fick någon middagsvila och det i sin tur gjorde att han somnade gott i Marcus knä framför tv'n. Nu sover han gott  i sin säng :)

2 kommentarer:

  1. Ja vem hade kunnat ana att det skulle komma så mycket snö. Här hemma längtar vi till Linnéa är så pass stor att vi kan njuta av snön tillsammans med henne. Frågan är bara vem som kommer tycka det är roligast att åka pulka.. Linnéa eller hennes pappa. :)
    Härliga foto på härliga barn :)
    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Förmidligen hennes pappa ;)
    Noah gillar inte snön alls :( vill knappt gå själv och ännu mindra åka pulka eller bli dragen i den.

    SvaraRadera